Excite

Terrasheaters op gas zuiniger en milieuvriendelijker

Terrasheaters op gas stellen ons in staat ook bij fris en nat weer van op ons terras van het buitenleven te genieten. Hoe gaan we te werk tijdens onze zoektocht naar de voor ons meest geschikte terrasheaters op gas en aan welke eisen moet een veilige terrasverwarming voldoen?

Grote keuze terrasheaters

Terrasheaters zijn er vandaag in allerlei materialen, formaten, en verwarmingsbronnen. We hebben de keuze tussen elektriciteit en gas als verwarmingsbron. Beiden zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Naast de staande terrasverwarmers tot een hoogte van maximum twee meter, kunnen we het ook bescheidener aanpakken met een tafelmodel. Deze zijn niet minder doeltreffend en hebben doorgaans een trendy design. We hebben ook de keuze tussen terrasheaters om aan de muur of aan onze parasol te hangen.

Terrasheaters op gas zuiniger en milieuvriendelijker

Speelt het energieverbruik van onze terrasheater een doorslaggevende rol, dan moet je niet twijfelen, dan kies je voor terrasheaters op gas. Deze zijn niet alleen energiezuiniger dan elektrische exemplaren, ze zijn ook stukken milieuvriendelijker. Ga voor terrasheaters met een tijdloos design, daar krijg je nooit spijt van. Voor een lange levensduur kiezen we bij voorkeur een terrasheater uit inox of uit poederlak. Omdat er geen stopcontact voor nodig is, zijn terrasheaters op gas veel mobieler dan elektrische terrasverwarmers. Van terrasheaters op gas kunnen kan je zowat overal genieten. Ze zijn wel duurder in aankoop dan electrische terrasheaters.

  • Richtprijs inox terrasheaters op gas: prijs varieert tussen 149 en 350 euro.
  • Richtprijs poederlak terrasheaters op gas: gemiddeld 149 euro.

Tot slot nog een belangrijke tip: Koop je terrasheaters op gas in functie van de beschikbare plaats. Het is belangrijk dat er voldoende open ruimte rondom de terrasheater is gezien de temperatuur heel snel kan oplopen. Plaats de terrasheater dus ver genoeg van het raam en hou buiten het bereik van kleine kinderen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019