Excite

Tips voor een huis kopen in Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam? Die keuze is helemaal te begrijpen: niet voor niets is Rotterdam één van de meest geliefde steden van Nederland. Dat betekent wel direct dat het vinden van een passend huis een stuk lastiger kan zijn. Je bent namelijk niet de enige die graag een mooi huis in Rotterdam wil vinden!

Omdat je snel moet kunnen reageren, moet je precies weten wat je wilt. Ga daarom eens zitten en noteer wat je belangrijk vindt aan een woning. Een bepaalde locatie? Woon je graag in de buurt van bepaalde voorzieningen? Moet je woning beschikken over originele details? Ga je liever voor modern en nieuwbouw? Door rond te kijken op websites als Funda.nl kun je een goed beeld krijgen van wat je wel wilt en wat je niet wilt.

Zo’n website kun je ook gebruiken om een huis in Rotterdam te vinden. Bedenk wel dat je snel moet reageren en dat de prijzen vaak niet altijd even mals zijn. Laat je ook weer niet afschrikken door een ogenschijnlijk hoge prijs, want in sommige gevallen is er best wat speelruimte. En je hebt dan al als voordeel dat veel mensen het huis al hebben laten schieten, omdat ze de prijs te hoog vonden.

Kun je echt niets vinden? Overweeg dan eens om een aankoopmakelaar in te schakelen. Er zijn veel aankoopmakelaars in en om Rotterdam te vinden die op basis van no cure, no pay werken. Dat betekent dat ze alleen een rekening sturen als ze je ook daadwerkelijk wat opleveren, bijvoorbeeld door wat van de prijs af te onderhandelen!

Afbeelding: Flickr account Vincent van der Pas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020