Excite

Profiteer van het gemak van de TNT Verhuisservice

Bij een verhuizing komt veel kijken en als je er midden in zit, lijkt het wel of niets vanzelf gaat. Je kunt dan waarschijnlijk elke hulp gebruiken die je kunt krijgen. En hulp krijg je in ieder geval met de TNT Verhuisservice. Deze verhuisservice neemt je alle zorgen rondom je post uit handen en zorgt ervoor dat je belangrijke zaken in ieder geval 'vanzelf' mee verhuizen.

Wat is het?

De TNT Verhuisservice is een service die je post automatisch doorstuurt naar je nieuwe adres. Je kunt de service gewoon via internet aanvragen. Tijdens het verwerkingsproces wordt alle post gescand en berichten die nog op je oude adres staan, worden vanaf het moment dat jij hebt aangegeven doorgestuurd naar je nieuwe adres. Jij kunt dan vervolgens contact opnemen met de afzender, om ervoor te zorgen dat die je adres wijzigt. Je kunt de service ook verlengen, mocht je het idee hebben dat nog niet al je adreswijzigingen goed zijn doorgevoerd. Je kunt de verhuisservice maximaal zes maanden gebruiken.

Wat kost het?

Helaas is de TNT Verhuisservice niet gratis. Tenminste, niet als je er voor langere tijd gebruik van wilt maken. Als je post binnen Nederland verzonden moet worden, kun je één maand gratis gebruik maken van de service. Daarna worden kosten in rekening gebracht. Soms is het interessant om in plaats van drie maanden direct voor een verlenging van zes maanden te kiezen; daar wordt namelijk korting op gegeven, die ervoor zorgt dat het verschil tussen de kosten voor drie maanden en de kosten voor zes maanden bijna te verwaarlozen is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021