Excite

Een Tom Tec hartslagmeter: waar koop je die?

Wat is een hartslagmeter?

Een hartslagmeter is een instrument waarmee de hartslag in de gaten kan worden gehouden. Een hartslagmeter wordt vaak gebruikt bij sporters die intensief trainen. Het is belangrijk om de hartslag in de gaten te houden. Zo ontdek je ook sneller problemen met het hart.

Om dit te meten maakt men gebruik van een hartslagmeter die met een band rondom de borst vastgemaakt wordt. Deze sensor staat in contact met een display, ook te gebruiken als horloge en stopwatch, dat om de pols heen zit. Er zijn overigens verschillende typen hartmeters en ook zijn er verschillende merken die hartslagmeters verkopen. Tom Tec is zo'n merk dat een hartslagmeter verkoopt.

De toepassingen van een hartslagmeter

Eigenlijk kun je een hartslagmeter bij meerdere dingen toepassen. Wanneer je een sporter bent, is het handig om je hartslag in de gaten te houden om te zien of je cardiotraining volgens plan verloopt. Maar het is ook handig om je hartslag te weten wanneer je bijvoorbeeld een hoge bloeddruk hebt of hartproblemen. Let er dan echter wel op dat je je hart ook regelmatig laat controleren door een dokter.

Waar koop je een hartslagmeter?

Tom Tec verkoopt hartslagmeters in verschillende typen. Bij een van de meters kun je zien hoe hoog de hartslag is, een digitale bewegingstimer en het aantal verbrande calorieën.

Een Tom Tec hartslagmeter kun je onder andere kopen op hartslagmetercenter.nl. Dit is een webshop die hartslagmeters verkoopt, waaronder dus die van Tom Tec. Ook verkoopt wehkamp.nl een aantal verschillende soorten hartslagmeters, zoals die van Tom Tec.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020