Excite

Trouw feestzaal belangrijk voor welslagen huwelijksfeest

Je hartendief ging romantisch door de knieën bij het vragen van je ja- woord, waar je maar wat graag op in ging. Nu is het echter tijd voor een aantal praktische regelingen. Op wat moet je letten om van je feestlocatie iets onvergetelijk te maken?

Welke stijl wil je voor je trouw feestzaal?

Welke soort trouw feestzaal past het best bij jullie huwelijksplannen? Droomde je al langer van een romantisch kasteel als decor voor je huwelijksfeest, of heb je een voorkeur voor een feestlocatie dicht bij het water? Bij het zoeken naar een geschikte feestzaal, moeten jullie dit best vooraf duidelijk maken om de zoektocht enigszins af te bakenen. Let goed op de sfeer die de feestlocaties uitademen wanneer jullie op prospectie gaan. Probeer deze sfeer ook los te koppelen van de weersomstandigheden gezien dit altijd een onzekere factor zal zijn.

Waaraan moet jullie trouw feestzaal voldoen?

Hoeveel gasten verwachten jullie? Kies jullie feestlocatie niet te klein zodat er zeker voldoende ruimte is voor het dansfeest achteraf. Voorts is het ook handig om voldoende ruimte tussen de tafels te laten zodat je makkelijk een praatje kan maken aan de verschillende tafels tussen de gangen van het diner door. Hoe groter jullie trouw feestzaal, hoe hoger meestal het kostenplaatje.

Welk soort publiek komt er naar het trouwfeest?

Hou rekening met het soort publiek op jullie trouwfeest. Is het een hoofdzakelijk ouder publiek, of bestaan jullie gasten uit jonge gezinnen met kinderen? Is dit laatste het geval, dan is een trouw feestzaal met een aparte speelruimte erg handig. Ga ook voor een aparte kleedruimte, waar jullie zich kunnen opfrissen.

Extra tips bij de keuze van jullie trouw feestzaal

  • Controleer eerst de geluidskwaliteit van de trouw feestzaal.
  • Beschikt de feestlocatie over een aparte rokersruimte?
  • Kies voor een goede toegankelijkheid, zeker voor andersvaliden en minder mobiele gasten.
  • Bij een ouder publiek heeft het weinig zin voor feestformule met een drankenforfait te kiezen. Bij een jonger publiek kan dat voordeliger zijn.
  • Bij de meeste klassieke feestzalen kan je zelf een DJ aanbrengen, maar best check je dit ook even op voorhand.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020