Excite

Wil je een tuinhuis kopen? Laat je dan goed informeren om miskoop te vermijden

We zien onze tuin steeds meer en meer als een verlengstuk van onze woon- en leefruimte. Een tuinhuis kopen past perfect in deze plannen. De keuze van ons tuinhuis is niet gemakkelijk; het aanbod wordt van jaar tot jaar groter.

Goede voorbereiding

Voor een juiste keuze, dienen we ons vooraf goed te informeren. Enkele vragen moeten zeker een antwoord krijgen. Waarom zullen we ons tuinhuis kopen en gebruiken? Zal het dienst doen als extra opbergruimte of als werkruimte? Zien we ons tuinhuis als een verlengstuk van onze woning om er een ruimere badkamer of een extra slaapruimte te realiseren of een sauna in onder te brengen? Beschikken we wel over voldoende ruimte om onze plannen uit te voeren? Past de bouwstijl wel bij deze van onze woning?

Niet onmiddellijk beslissen

We mogen zeker niet in een handomdraai een tuinhuis kopen, maar moeten vooraf zeker alle mogelijkheden nagaan. In tuincentra, bouwmarkten en doe-het-zelfzaken en op internet kunnen we de nodige inspiratie opdoen. Een tuinhuis online kopen behoort tot de mogelijkheden.

Luxe of klassiek tuinhuis?

Waar we ons tuinhuis kopen, hangt in belangrijke mate af van het soort tuinhuis dat we voor ogen hebben. Voor een rustiek tuinhuis of een luxe uitvoering wenden we ons bij voorkeur tot een tuincentrum of een gespecialiseerd bedrijf. De aankoop van een klassiek tuinhuis kan perfect via internet. Gaan we voor een bepaald merk, dan kan de producent ons informeren over de verkooppunten in de buurt, die meestal voor de montage zorgen. We kunnen deze klus ook zelf klaren. Dat is stukken voordeliger.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018