Excite

Ruime keuze in tuinhuisjes van Gamma

Biedt jouw tuin ook maar een beperkte ruimte? Dan is het prettig als je gemak kunt combineren met wat leuks. Dat kan perfect met de tuinhuisjes van Gamma. Deze tuinhuisjes zien er leuk uit, voegen echt iets toe aan je tuin én ze bieden je natuurlijk de nodige opbergruimte. Als je het slim aanpakt, heb je bovendien nog wat ruimte over om lekker te zitten!

Makkelijk bestellen

De tuinhuisjes van Gamma kun je eenvoudig bestellen via de bouwmarkt. Je kunt op het internet thuis alvast het een en ander samenstellen en vervolgens je lijstje printen en een bezoekje brengen aan de Gamma in de buurt. Die neemt dan je bestelling op en zorgt ervoor dat het tuinhuisje gratis wordt thuisbezorgd. Uiteraard wordt vooraf eerst contact met je opgenomen zodat je precies weet wanneer je het huisje kunt verwachten. Het materiaal dat geleverd wordt is allemaal van goede kwaliteit. Er wordt verder maar liefst vijf jaar garantie gegeven.

Zelf in elkaar zetten

De tuinhuisjes van Gamma werken volgens een heel handig systeem waardoor ze erg eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Dit kun je dus gemakkelijk zelf doen. Elk tuinhuisje wordt vanzelfsprekend geleverd met een uitgebreide beschrijving waarmee je het huisje in no time in elkaar zet. Heb je extra hulptroepen, dan kun je er ook nog voor kiezen om het huisje direct te beitsen. Dat kost maar een kleine extra moeite maar het zorgt er wel voor dat je tuinhuisje veel langer mooi blijft. Die extra beschermingslaag levert je uiteindelijk geld op!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018