Excite

Buitenpret: tuinhuisjes van de Hubo

Veel mensen hebben geen grote tuin tot hun beschikking. Toch moeten er best wat dingetjes in bewaard worden: tuingereedschap, potten, speelgoed voor de kinderen, misschien zelfs een barbecue en wat stoelen. Als je een schuur hebt, dan scheelt dat al, maar een tuinhuisje is misschien nog wel handiger. Zeker als het gaat om een van die mooie tuinhuisjes van de Hubo: verkrijgbaar in alle soorten en maten!

Van klein tot groot

De tuinhuisjes van de Hubo zijn verkrijgbaar in heel kleine maten - denk aan een binnen oppervlakte van ongeveer 2,5 vierkante meter - tot heel grote maten. De tuinhuisjes van de Hubo zijn zelfs leverbaar met een vloeroppervlak van meer dan 20 vierkante meter. Het is dus makkelijk om precies een tuinhuisje te vinden dat aansluit bij je behoeften én de ruimte die je hiervoor beschikbaar hebt. Als je een tuinhuisje hebt, dan kun je natuurlijk nog extra ruimte maken door er bijvoorbeeld stellingen in te zetten of kasten in te maken.

Kwaliteit

Alle tuinhuisjes van de Hubo zijn van goede kwaliteit, maar er zijn een aantal toppers. Je hebt de basisuitvoeringen, meestal voorzien van een dak met shingles en uitgevoerd in de dunste houtsoort, maar ook luxe uitvoeringen. Het dak van de luxere uitvoeringen is met roofing, dakfolie of zelfs EPDM bekleed en de dikte van het gebruikte hout kan oplopen tot 45 mm. Uiteraard zijn de luxere tuinhuisjes duurder dan de eenvoudige tuinhuisjes, maar ze zijn ook duurzamer en gaan dus langer mee. Zolang het binnen het budget past, is het die investering dus wel waard.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018