Excite

Koop je tuinhuisjes bij de Makro!

Als je een tuin hebt, dan mag een tuinhuisje daarin eigenlijk niet ontbreken. Het is dé ideale manier om wat extra ruimte te scheppen, zonder dat je met een lelijk bouwwerk in je tuin komt te zitten. Een tuinhuisje gaat helemaal op in de tuin zelf en hoeft eigenlijk alleen op te vallen als je dat zelf wilt. Als je gaat voor een mooi tuinhuisje van goede kwaliteit, dan komen tuinhuisjes van de Makro zeker in aanmerking. Deze tuinhuisjes zijn van goede kwaliteit en ze zien er nog mooi uit. Bovendien heb je een ruime keuze.

Breed assortiment

Neem online een kijkje en je ziet dat het assortiment tuinhuisjes van de Makro behoorlijk breed is. Je kunt allereerst kiezen uit metalen tuinhuisjes en houten tuinhuisjes, en vervolgens zijn er diverse mogelijkheden in afmetingen en type. Een metalen tuinhuisje is wat duurzamer, maar valt vaak wel meer op. Een houten tuinhuisje valt meer weg in de omgeving, maar moet wel goed onderhouden worden, anders bestaat de kans dat het wegrot. Als je het tuinhuisje bewerkt met een goede beits en je herhaalt dit elke vijf jaar, dan zit je meestal wel goed.

Kijken en kopen

Hoewel je de tuinhuisjes van de Makro dus ook online kunt bekijken, is het aan te raden om voor het kopen ook een bezoekje te brengen aan de winkel. Daar kun je eventueel nog vragen stellen en - ook niet onbelangrijk - soms even in de huisjes kijken. Dan weet je ook of het huisje zo ruim is als je zelf dacht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018