Excite

Koop de mooiste tuinhuizen bij de Makro

Een tuin kan eigenlijk niet zonder een tuinhuisje. Je kunt er spullen in opbergen die je liever niet in huis bewaart, zoals een schop, een hark en ander gereedschap. Ook is het handig om dingen in te bewaren die je bij de hand wilt houden, zoals lekkere ligstoelen en bijbehorende kussens. Maar tuinhuisjes zijn wel vaak heel duur, kan dat niet anders? Wel als je slim shopt en gaat voor tuinhuizen van de Makro. Die zijn betaalbaar, maar wel ontzettend mooi en duurzaam.

Ruime keuze uit hout

De tuinhuizen van de Makro zijn verkrijgbaar in twee soorten: hout en metaal. De houten tuinhuizen zijn natuurlijk het mooist; die zijn lekker rustiek en vallen weg in de natuurlijke omgeving. Bovendien zijn ze ook prima te onderhouden en dat is ook niet onbelangrijk. Als je in de online webshop van de Makro kijkt, dan kun je alvast veel verschillende tuinhuisjes zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van Tuinhuis Wales, van 2,40m bij 1,80m? Dit tuinhuis is voorzien van waterbestendige vezelplaten en plexiglas voor de twee klapramen en is al verkrijgbaar voor prijzen rond de €430!

Afhalen of bezorgen

Omdat de Makro haar klanten graag tegemoet komt, kun je kiezen: je kunt het door jou aangeschafte tuinhuisje ophalen, maar je kunt het ook thuis laten bezorgen. Dat laatste is vooral praktisch als je niet zo'n grote auto hebt. Ook helpt het natuurlijk als je liever niet zoveel tijd en moeite wilt besteden aan het vervoeren van een tuinhuisje. Vraag bij je vestiging naar de bezorgmogelijkheden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020