Excite

Tuinmeubel in kunststof

Tuinmeubelen in alle materialen, modellen en kleuren worden alsmaar populairder, maar toch moest een tuinmeubel in kunststof heel wat aan belangstelling inboeten. Verantwoordelijk voor deze gang van zaken zijn tuinmeubelen in teakhout, aluminium en andere trendy materialen. Een tuinmeubel in kunststof biedt je nochtans vele voordelen.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Een tuinmeubel in kunststof is bestand tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Het kan het hele jaar buiten blijven, in principe zelfs tijdens de wintermaanden. De kwaliteit van het gebruikte kunststof is hier uiteraard alles bepalend. Een goedkoop tuinmeubel in kunststof is minder weer- en vuilbestendig en zal, onder invloed van zonlicht, regen en wind veel vlugger verweren en grauw worden.

Tuinmeubel in kunststof onderhoudsvriendelijk

Een tuinmeubel in kunststof stelt zich met weinig onderhoud tevreden. Regelmatig schoon schrobben met een harde borstel zorgt ervoor dat het vuil minder gemakkelijk tot in de poriën, scheurtjes en krasjes kan doordringen.

Extra onderhoudstips voor tuinmeubel in kunststof

  • Warm water en vloeibare zeep houden je tuinmeubel in kunststof mooi. Spoel na reiniging grondig na met zuiver water.
  • Water met soda is zeker ook geschikt voor het onderhoud van het tuinmeubel in kunststof.
  • Gebruik voor het onderhoud van je tuinmeubel in kunststof nooit schuurmiddelen. Deze veroorzaken krasjes en scheurtjes, waar het vuil zich zal ophopen.
  • Is je tuinset zodanig vervuild, dat je het op de klassieke manier niet meer schoon krijgt, gebruik dan een speciale vernieuwer om je tuinmeubel op te frissen.
  • Een hogedrukreiniger is te mijden bij het onderhoud van je tuinmeubel. De harde straal van dit toestel tast het kunststof aan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019