Excite

Koop je tuinmeubelen bij Blokker

Loungeset

In steeds meer tuinen zie je ze verschijnen: loungesets. Lage banken met comfortabele kussens. Het gemak van een bank binnen vind je nu ook buiten. De meeste loungesets die Blokker verkoopt bestaan uit hoekbanken met losse onderdelen, zodat je zelf kunt bepalen hoe je de bank wilt hebben staan. Ook hebben de loungesets vaak enkele fauteuils erbij. Heb je een balkon en wil je daar graag buiten zitten? Ook dan kun je bij Blokker terecht. Er worden namelijk speciale balkonsets verkocht. Twee loungefauteuils met comfortabele kussens en een tafeltje erbij. Zo kan de zomer wel beginnen.

Metalen tuinset

Wanneer je graag vrienden uitnodigt om op een warme zomeravond te gaan barbecueën, is een loungeset niet erg handig. Dan heb je een tuinstel nodig met een tafel waar je goed aan kunt eten. In zo'n situatie kun je het beste gaan voor metalen tuinmeubelen en bij Blokker kun je die ook gewoon vinden. Heb je een grote tuin en komen er veel vrienden? Dan kun je een metalen tuinset met zes stoelen kiezen. Wil je na het barbecueën nog lang buiten zitten en genieten van het weer? Kies dan voor een tuinset met comfortabele fauteuils. Blokker denkt ook aan mensen met kleinere tuinen. Er zijn ook metalen tuinsets met een ronde tafel en twee stoelen. Dat neemt niet zoveel ruimte in. En vind je metalen stoelen wel fijn, maar heb je liever geen metalen tafel? Er zijn ook tuinmeubelen bij Blokker te koop die bestaan uit metalen stoelen met een houten tafel.

Kunststof tuinset

Metalen tuinsets en loungesets zijn natuurlijk wel aardig aan de prijs en als je niet zoveel wilt uitgeven, dan is een kunststof tuinset een oplossing. Daarvoor kun je uiteraard ook bij Blokker terecht. Behalve dat de kunststof tuinsets goedkoper zijn dan de metalen variant, zijn ze ook nog eens een stuk lichter en je kunt de meubels in de winter dus makkelijk naar binnen halen. Daarnaast zijn de meubels niet minder comfortabel dan andere tuinmeubels. De stoelen zijn vaak te verstellen en met kussens erbij kun je zeker in de zomer fijn in de tuin zitten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020