Excite

Haal je tuinmeubelen bij Intratuin!

Tuinmeubelen bij Intratuin halen kan vaak al goedkoper zijn dan tuinmeubelen aanschaffen bij andere tuinmeubelzaken. Je kunt bovendien nog meer besparen door deze tips op te volgen. Zo haal je ook bij Intratuin je tuinmeubelen extra voordelig.

Tuinmeubelen uit de folder van Intratuin

Een eerste tip bij het goedkoop aanschaffen van je tuinmeubelen bij Intratuin is het in de gaten houden van de folders. Intratuin heeft namelijk regelmatig producten in de aanbieding, waaronder ook tuinmeubilair. Sla je slag op het moment dat jouw favoriete tuinmeubel wordt afgeprijsd en bespaar zo op je tuinstoelen, loungebank of een complete tuinset.

Heb je een sticker op de deur en krijg je nooit folders binnen? Je kunt de folders van Intratuin ook op hun website bekijken. Surf daarvoor naar intratuin.nl. Op de voorpagina kun je de nieuwste folder al aanklikken en meteen zien wat er allemaal in de aanbieding is.

Tuinmeubelen in de aanbieding

Wil je niet continu de folders in de gaten houden of op internet moeten kijken wanneer je tuinmeubelen een keer voor een lagere prijs bij de Intratuin worden aangeboden? Ook dan kun je nog besparen. Het is namelijk elk jaar vanaf eind augustus / begin september zo dat Intratuin zijn tuinmeubelen goedkoper aanbiedt.

De zomer loopt in deze periode namelijk ten einde en vaak is er nog genoeg tuinmeubilair over. Intratuin wil dit niet steeds meenemen naar volgend jaar, als er weer nieuwe tuinmeubelen zijn, dus kun je vaak tot vijftig procent besparen. Wil je dus voor volgend jaar een betaalbare nieuwe tuinset, dan is het najaar de geschikte tijd om ernaar te kijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020