Excite

Koop je tuinmeubels bij Blokker!

Eigenlijk zou je wel gek zijn: waarom duizenden euro's betalen voor iets dat je ook voor honderd euro kunt krijgen? Toch slaan we massaal toe als de eerste zonnestraaltjes weer doorbreken: er moeten nieuwe tuinmeubels komen en wel zo snel mogelijk. Als dat voor jou ook geldt, dan kun je het beste je tuinmeubels bij Blokker kopen. Dan weet je zeker dat je niet hoeft te wachten, maar ook niet de hoofdprijs betaalt.

Kwaliteit en leuke prijzen

De tuinmeubels van Blokker combineren een goede prijs met uitstekende kwaliteit. Ook is het assortiment heel breed. Je kunt hier onder meer terecht voor tuinstoelen, tuintafels, een lekker lounge meubel, fauteuils, voetenbankjes en beschermhoezen die ervoor zorgen dat je tuinset langer mee gaat dan één seizoen. Het leuke van de collectie van Blokker is dat je deze al online kunt bekijken en zelfs direct kunt bestellen. Wil je een stoel of een tafel liever eerst in het echt zien, informeer dan even bij je plaatselijke vestiging of ze die op voorraad hebben. De kleinere vestigingen hebben vaak geen ruimte om tuinmeubels te showen, dus het kan zijn dat je naar een grote vestiging moet.

Nog veel goedkoper

Natuurlijk is er nog een manier om veel goedkoper aan je tuinmeubels te komen. Dat is: geduld uitoefenen. Aan het einde van het seizoen gaan tuinmeubels namelijk, ook bij Blokker, met kortingen tot 70 procent weg. Datzelfde geduld kun je ook gebruiken tijdens het vinden van koopjes in de kringloopwinkel of op Marktplaats. Ook dan betaal je slechts een fractie van de prijs, vaak voor hetzelfde product!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019