Excite

Sla je slag: tuinmeubels in Mijdrecht

Wie denkt aan tuinmeubels kopen, zal al snel denken aan de tuinwinkel in de buurt. Toch hoeft dat niet altijd de beste optie te zijn. Er is namelijk één plaats die eruit springt als het gaat om tuinmeubels: Mijdrecht. Mijdrecht is namelijk onder meer het thuis van Rijkenberg Tuinmeubelen, dé leverancier van comfortabele en mooie tuinmeubels voor iedereen.

Ruim opgezet assortiment

Wie tuinmeubels in Mijdrecht koopt bij Rijkenberg Tuinmeubelen, kan in ieder geval verzekerd zijn van een ruime keuze. Ter oriëntatie kun je vast online een deel van het assortiment bekijken, hoewel dat natuurlijk slechts een oppervlakkige indruk geeft. De showroom laat zien wat er daadwerkelijk allemaal te koop is en geeft je ook de mogelijkheid om het even uit te proberen. Niet alleen de kale meubels, maar ook de aankleding, zoals kussens, tafeltjes, dienbladen en andere accessoires. Ook daarvoor slaag je op één adres. Praktisch, want dat betekent minder reistijd en mogelijk ook meer korting.

Bezorgen

Koop je je tuinmeubels in Mijdrecht of online via de winkel? Dan kun je eventueel de meubels ook laten bezorgen. Vanaf een bepaald bedrag worden de meubels in de nabije omgeving gratis bezorgd. Ook op andere plekken bezorgen is mogelijk, daarvoor kun je een prijsopgave aanvragen. Je kunt als je wilt zelfs pas bij aflevering betalen, mits je bestelling niet boven het maximale kredietbedrag uitkomt. Natuurlijk behoort ook contant betalen en het geld vooraf overmaken tot de mogelijkheden. De betaling hoeft dus in dit geval ook geen enkel probleem te zijn. Afhalen is vanzelfsprekend gratis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020