Excite

Koop nieuwe trendy urban kleding online

Urban kleding koop je online bij dezelfde winkels als de hiphop kleren. Hiphop en urban zijn min of meer hetzelfde. Al wordt urban ook vaak in verband gebracht met sporters als skaters, skateboarders en bikers. Ook die groep heeft de kledingstijl van de hiphop overgenomen. Onder hen wordt vaak de term urban gebruikt. Urban kleding is ideaal voor deze groep sporters. Het zit lekker ruim en je valt goed op met de felle kleuren en graffiti. De felle kleuren en graffiti vind je ook vaak terug op de skateboards en de skateboardparken.

5050shop

Een webshop waar je trendy urban kleding online kan kopen is 5050shop.nl. Deze streetwear webshop verkoopt urban kleding van merken als Boombap, Habitat en Wesc. Via 5050shop.nl kunnen heren en dames terecht en complete urban outfits samenstellen, inclusief accessoires als horloges en zonnebrillen. Urban kleding is niet compleet zonder de juiste schoenen. Bij 5050shop kan je ook terecht voor schoenen van bekende urban merken als Etnies, Supra en Emerica. Veelal hebben de schoenen het sneakermodel. Ieder merk heeft echter zijn eigen speciale kenmerken, wat een sneaker toch weer iets extra’s geeft.

Stylefile

Een andere website is www.stylefile.nl. Ook daar kan je terecht om urban kleding online te kopen. De website is ontzettend uitgebreid. Naast kleren verkoopt het ook magazines, boeken en dvd’s. Stylefile verkoopt de welbekende urbanmerken als Carhartt, Billabong, Vans en nog veel meer. Deze website is goed georganiseerd en je kan jouw urban kleding uitzoeken. Door de categorieën Best-sellers, Hot Prices en Specials weet je snel wat gewild en helemaal trendy is. Binnen twee tot vier dagen heb jij al snel een nieuwe urban outfit in huis.

Via de genoemde urban webshops kom je er snel achter wat de nieuwe urban kledingtrend is en wat er gaat komen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019