Excite

Zoek je een tweede huis? Vind een vakantiehuis in de Ardennen te koop

Wanneer je een vakantiehuis in de Ardennen zoekt dat te koop is, kun je deze zowel vinden bij particulieren als in recreatieparken. Een recreatiepark kan verschillende voordelen hebben. Als je het wilt verhuren, wordt het misschien gemakkelijker geboekt omdat veel gezinnen graag hun vakantie in een vakantiepark doorbrengen. Ook kun je meeprofiteren van de naam die het vakantiepark heeft opgebouwd. Zoek je een uniek vakantiehuis in de Ardennen, zoals een boerderijtje in de heuvels waar de buren ver weg zijn, ook dan is er vast iets te koop. Ga maar eens kijken op de volgende websites.

Een vakantiehuis op een vakantiepark

Op de kaart bij wereldhuisje.nl zie je in een oogopslag dat er veel aanbod is van vakantiehuizen in de Ardennen die te koop zijn. Er staan veel bungalows en chalets op vakantieparken tussen. De prijzen variëren afhankelijk van het type woning. Voor rond de drie ton heb je een vrijstaande vakantievilla. Maar er is ook een vakantiehuis in de Ardennen te koop op een recreatiepark voor ongeveer €60.000. En er zijn zelfs lagere prijzen te vinden.

Vakantiehuizen in de Ardennen op unieke locaties

Nog meer keus voor een vakantiehuis in de Ardennen vind je op huisenaanbod.nl. Je hebt hier meer zoekmogelijkheden dan op de vorige website. Je kunt het soort object bepalen, zoals 'recreatieobject' of 'woning'. Ook kun je het type woning aangeven. Zoek je een woonboerderij, een bungalow, penthouse, landhuis of een villa? Dan kun je dat aangeven. Zelfs een grotwoning en een kerk behoren tot de selectiemogelijkheden.

Advies voor het kopen van een tweede huis in het buitenland

Voordat je een keuze maakt voor een vakantiehuis in de Ardennen, kijk nog even op tweedehuisgids.nl. Hier staat handige informatie over het kopen van een tweede huis in het buitenland. Ook worden hier huizen te koop aangeboden op het forum. Wie weet staat daar je ideale vakantiehuis in de Ardennen wel tussen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019