Excite

Varta oplaadbare batterijen: een betrouwbare energieleverancier

Varta oplaadbare batterijen verwierven de laatste jaren naam en faam, zowel wat hun kwaliteit betreft als hun vooruitstrevende  nieuwigheden. Innovatieve en vooruitstrevende technieken leveren jaarlijks nieuwe producten die je leven gemakkelijker en dus aangenamer maken, en voldoen aan de steeds meer energie eisende markt van de draagbare elektrotoestellen. Hun kwaliteitsbatterijen maken van Varta de meest succesvolste producent ter wereld. Jaarlijks brengt Varta nieuwe producten op de markt. De eerste oplaadbare batterijen werden niet voor niets door Varta ontworpen en op de markt gebracht.

Grote betrouwbaarheid en lange levensduur

Hun grote betrouwbaarheid en uitzonderlijk lange levensduur zijn er oorzaak van dat Varta oplaadbare batterijen door de consument bijzonder hoog worden ingeschat. Zo zorgde Varta voor de geometrische optimalisering van batterijonderdelen, waarbij hun binnenweerstand werd verlaagd om zo een optimale benutting van hun elektrochemische actieve componenten te kunnen realiseren. Varta heeft voor haast alle elektrotoestellen van de jongste generatie de geschikte batterij met de juiste energievoorziening, maximale prestaties, en de hoogste kwaliteit.

Ready2Use: nieuwe generatie Varta batterijen

Met de Varta Ready2Use stelde men recent de nieuwe generatie batterijen voor. Deze jongste Vartatelg komt gebruiksklaar uit zijn verpakking. Klassieke oplaadbare batterijen verliezen heel wat capaciteit wanneer je ze slecht bewaart. De Ready2Use van Varta heeft daar weinig of geen last van. Eenmaal opgeladen, hebben ze na een opslagtijd van één jaar nog steeds 80 procent van hun oorspronkelijke capaciteit in voorraad. Ze hebben geen speciale oplader nodig en kunnen voor alle mogelijke toepassingen en apparaten worden gebruikt, gaande van een wandklok met laag stroomverbruik tot een energieverslindende digitale camera. Ready2Use is een bijzonder betrouwbare energieleverancier. Het jongste paradebaardje van Varta maakt gebruik van mobiele energie die bijzonder eenvoudig én betrouwbaar is.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020