Excite

Veegmachine voor bedrijf en particulier

Een veegmachine is zowel voor je bedrijf als voor thuis een handig hulpmiddel bij het opruimen. Niet meer aan de slag met bezem, veger en blik: met een veegmachine maak je in een mum van tijd grote oppervlakken brandschoon.

Lijkt het je niet heerlijk, dat je de tuin veel sneller en makkelijker kunt aanvegen dan normaal? Een veegmachine bestaat uit roterende borstels gecombineerd met een stofzuiger, die al het vuil gemakkelijk opzuigen. Omdat de machine bestuurd wordt, komt er nauwelijks nog mankracht aan te pas.

Vooral voor oudere mensen is een veegmachine handig. Zij vinden het vaak lastig om de rommel in de tuin en rondom het huis op te ruimen. Met een veegmachine is dat probleem opgelost. Helaas is het geen goedkope oplossing. De prijzen voor een veegmachine voor particulieren beginnen vanaf 150 euro, maar kunnen oplopen tot wel 1300 euro.

Voor bedrijven ligt de prijs nog hoger, maar omdat een veegmachine dan meestal zeer frequent gebruikt wordt is de aanschaf ervan vaak toch rendabel. Een schone vloer maakt niet alleen een goede indruk op klanten, het zorgt ook voor een veilige en betrouwbare werkomgeving.

Zeker voor horeca- en levensmiddelenbedrijven, die te maken hebben met strenge regelgevingen wat betreft hygiëne, kan de aanschaf van een veegmachine erg efficiënt zijn. Daarnaast help je ook het personeel een handje: die hebben na een lange werkdag meestal weinig puf over om de bezem nog ter hand te nemen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Daniel Morris

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019