Excite

Vergelijk hypotheektarieven via internet

Als je druk bezig bent met je vaste lasten zo laag mogelijk te houden, dan mag een scherpe blik op je hypotheek natuurlijk niet ontbreken. Zeker niet als je binnenkort je hypotheek moet verlengen of een nieuwe rente af moet spreken. De gouden tip hierin? Vergelijk hypotheektarieven. Vergelijk deze tarieven gewoon via internet. Neem er wel de tijd voor; die tijd betaalt zichzelf straks vanzelf terug in een interessant rentepercentage.

Vergelijken via Independer

Onafhankelijkheid is natuurlijk belangrijk. Daarom vergelijk je de hypotheektarieven via een onafhankelijke website als Independer.nl. Independer.nl was al heel lang dé vergelijkingssite voor bijvoorbeeld autoverzekeringen, maar biedt nu ook een helder overzicht van de meest aantrekkelijke hypotheken en bijbehorende rentes. Je kunt selecteren voor welk type hypotheek je de rente wilt bekijken; voor een eerste huis, een overbrugging, een verhoging of misschien juist voor het verlopen van de rentevaste periode.

Gegevens bij de hand

Vergelijk je je hypotheektarieven via een site als Independer? Houd er dan wel rekening mee dat je bepaalde gegevens bij de hand moet hebben. Bijvoorbeeld over je huidige hypotheek of over je inkomen. Die gegevens zijn nodig om een goed overzicht te geven, maar worden soms ook gebruikt ter informatie voor de site. Zo kan namelijk bekeken worden wat voor mensen de site bezoeken en wat hun zoekvraag is. Deze informatie kan weer - anoniem natuurlijk - gebruikt worden om adverteerders aan te trekken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021