Excite

Hulp bij verhuizen: verhuislift huren

Zie je nu al op tegen de vele trappen die je straks omhoog moet sjouwen tijdens het verhuizen? Heb je een piano die onmogelijk te tillen valt of een brede bank die nauwelijks door de deuropening past? Dan kun je een verhuislift huren. De lift takelt al je spullen vanzelf naar boven.

Verhuislift huren met bediening

Wanneer je veel spullen moet verhuizen en je hebt de pech dat je nieuwe woning zich op de tweede of derde etage bevindt, weet je nu al dat je moeite zult hebben om al die spullen de trappen op te krijgen. Wanneer je over een goede conditie beschikt, is het geen probleem om die lichte dozen omhoog te tillen. Maar het wordt een ander verhaal, wanneer je een piano of een groot bankstel naar binnen wilt krijgen. Daarom kun je nu een verhuislift huren. Een verhuislift is verkrijgbaar met bediening. Zo kun je tegelijkertijd spullen via de trap naar boven tillen terwijl de verhuislift ondertussen het zware deel van je spullen naar boven hijst.

Waar kun je een verhuislift huren?

Wanneer je een verhuisbedrijf inhuurt om je te helpen bij de verhuizing, kun je vaak een verhuislift erbij huren. Ook bouwmachinebedrijven beschikken over verhuisliften. Je kunt kiezen uit kleinere verhuisliften van enkele meters hoog, maar er bestaan ook verhuisliften die wel tot de 8e verdieping komen. Verhuisliften kunnen dan worden ingezet wanneer de binnenlift defect is. Je kunt een verhuislift huren voor enkele uren om een meubelstuk naar boven te tillen, maar je kan hem ook voor de hele dag huren. Bekijk wel eerst de tarieven, want de prijzen kunnen onderling erg verschillen.

Hoe bedien je de verhuislift?

Een verhuislift wordt afhankelijk van de bestelde grootte geleverd op een bestelwagen of kleine vrachtwagen. De bediening van de verhuislift moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde medewerker, omdat het besturen van de lift een precisiewerkje is. Meestal zit er bij een verhuislift huren dus ook de service van een gediplomeerd verhuizer bij inbegrepen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021