Excite

Maak het jezelf makkelijk met de Verhuisservice van TNT

Bij een verhuizing komt veel kijken. Je moet een huis zoeken, mogelijk afspraken maken bij de bank, je voorbereiden op een nieuwe omgeving en natuurlijk je spullen inpakken. Je zou bijna vergeten dat je iedereen ook nog op de hoogte moet stellen van je verhuizing. En dat zijn dan niet alleen je vrienden en familieleden, maar ook al die bedrijven die je regelmatig van post voorzien. Maak het jezelf makkelijk en kies daarvoor voor de Verhuisservice van TNT.

Adres wijzigen

Als je al eens verhuisd bent, dan weet je dat het niet altijd makkelijk is om adreswijzigingen goed door te krijgen. Soms maken bedrijven gebruik van twee systemen, waardoor je het ene type post wél op je nieuwe adres krijgt, terwijl een ander formulier weer steeds op je oude adres aankomt. Met de Verhuisservice van TNT verminder je de stress die je hiervan kunt hebben. Je kunt namelijk gratis diverse grote instanties laten weten dat je verhuisd bent. Zij moeten dan vervolgens je adres aanpassen.

Post doorsturen

De Verhuisservice gaat zelfs nog iets verder: als je wilt kun je voor een bepaalde periode je post door laten sturen. Alles wat dan nog op jouw naam op het oude adres aankomt, wordt automatisch doorgestuurd naar je nieuwe adres. Je kunt een maand lang gratis gebruik maken van deze service, daarna moet je betalen. Hoeveel hangt af van hoe lang je de service wilt gebruiken. Vaak krijg je hiervoor een aanbieding op maat. De maximale doorstuurtermijn is een jaar; daarna is de kans dat je iets gemist hebt niet zo groot meer!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021