Excite

De verhuisservice regelt alles rondom je verhuizing

Als je binnenkort gaat verhuizen, dan moeten er heel wat dingen worden geregeld. Je moet gaan nadenken over de inrichting van je nieuwe huis. Je moet een verhuizer vinden die al je meubels en spullen naar je nieuwe adres gaat brengen. De instanties waarvan je allemaal post ontvangt, moeten worden ingelicht. De verhuisservice helpt je hiermee. Zowel voor, tijdens als na je verhuizing.

Verhuisservice: voor en tijdens de verhuizing

Een verhuisservice kan je, voorafgaand aan je verhuizing, helpen met het demonteren van de meubels die moeten worden verhuisd. Ook kunnen ze je helpen met het inpakken van je spullen. Je kostbare bezittingen worden dan vakkundig door vakmensen ingepakt. Heb je een tijdelijke locatie nodig om je meubels of spullen op te slaan, dan regelt een verhuisservice dit ook voor je. De verhuisservice verzorgt dan uiteraard ook de eigenlijke verhuizing. Er wordt een verhuiswagen geregeld en je meubels en spullen zullen van je oude huis naar je nieuwe huis worden vervoerd.

Na afloop van de verhuizing

Een verhuisservice kan je na de verhuizing weer helpen met het uitpakken van je spullen. Nadat ze je voorafgaand aan het verhuizen hebben geholpen met het demonteren van je meubels, kunnen ze je op je nieuwe adres ook weer helpen met het in elkaar zetten van je meubels. Indien je wenst, kunnen ze de verhuisdozen na de verhuizing weer meenemen. Een verhuisservice kan er ook voor zorgen dat de instanties waarvan je post ontvangt op tijd weten wat je nieuwe adres is. Dit is een stuk efficiënter en makkelijker dan dat je zelf alle instanties afgaat of opbelt om je adreswijziging door te geven. Tevens voorkom je hiermee dat de nieuwe bewoners van je oude huis nog voor een langere periode jouw post ontvangen.

Maak je verhuizing niet te ingewikkeld

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Je moet onder andere spullen inpakken, meubels demonteren, spullen uitpakken, meubels weer in elkaar zetten en vele instanties informeren over je verhuizing. Een verhuisservice kan je met al deze dingen helpen en je veel werk uit handen nemen. Je hoeft natuurlijk niet alles door een verhuisservice te laten regelen. Afhankelijk van het budget dat je te besteden hebt, kun je ook bepaalde dingen zelf doen. Maak een verhuizing echter niet te ingewikkeld en schakel voor wat hulp een verhuisservice in!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021