Excite

Verhuiswagen huren voor je verhuizing

Ga je verhuizen en heb je geen zin om honderd keer heen en weer te rijden met je auto tot de nok toe volgestouwd met spulletjes? Als het wegdoen van veel spullen geen optie is, dan kun je beter overwegen om een verhuiswagen te huren. Een verhuiswagen is via internet in principe zo gedaan, er zijn alleen een paar kleine dingen waar je rekening mee moet houden.

Zo zijn er verhuiswagens in allerlei soorten en maten. Handig, maar neem niet direct de allergrootste. De kans is namelijk groot dat je daarvoor bijvoorbeeld een vrachtwagenrijbewijs moet hebben. Als je dat niet hebt, dan mag je niet in die auto rijden. Stem de grootte van je verhuiswagen dus altijd af op de grootte van je rijbewijs. Dit om problemen te voorkomen.

Ook is het handig om even goed te kijken naar wat er allemaal in de auto past. Als je bijvoorbeeld een heel groot bankstel hebt, dan is het slim om de afmetingen te vergelijken met de afmetingen van de laadbak van de wagen die je wilt huren. Het huren van een verhuiswagen heeft niet zoveel zin, als dat betekent dat je je grootste meubelstukken alsnog op een andere manier moet vervoeren.

Tot slot: controleer altijd de auto op schades voor je deze meeneemt. Zie je iets dat niet helemaal in orde is? Laat er een aantekening van maken. Dan kan het bedrijf jou daar later nooit voor aansprakelijk stellen!

Afbeelding: Flickr account TheMuuj

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020