Excite

Verhuur container: onmisbaar bij het opruimen

Vroeger werd er regelmatig een grote schoonmaak gehouden in de meeste huishoudens. Alles werd bekeken, alles werd beoordeeld en veel werd weggegooid, weggegeven en weggebracht. Tegenwoordig is die traditie van grote schoonmaak helemaal verdwenen. Dat betekent dat de momenten dat wij flink op gaan ruimen, we vaak niet genoeg meer hebben aan een buurkindje en een kliko. Gelukkig zijn er oplossingen: de verhuur van een container.

Een container is leverbaar in verschillende maten. Voor het opruimen heb je mogelijk niet een enorme verbouwingscontainer nodig, maar heb je ook genoeg aan een groot exemplaar van zo’n 1100 liter. Deze containers zijn handzaam, prima bij het huis te plaatsen en bieden toch nog heel veel ruimte. Hier kom je heel ver mee als je wilt opruimen.

Als je het echt goed aanpakt, dan kan het zijn dat je wel een enorme container moet huren. Laat dit niet na vanwege de verhuurprijzen. Die zijn tegenwoordig een stuk lager dan je zou denken. Bovendien is het een investering in je huis; het is toch veel prettiger leven en wonen als je jezelf niet dagelijks door enorme hopen rotzooi hoeft te waden? Extra voordeel: kinderen vinden containers vaak fantastisch. Zij zullen ineens een stuk meer geneigd zijn om je te helpen met opruimen. Denk er wel aan dat je duidelijk maakt dat iets niet meer uit de container gehaald wordt. Dit voorkomt onnodig slepen.

Afbeelding: Flickr account swanksalot

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021