Excite

Verkoop je huis sneller

Het is heel belangrijk dat je koophuis een goede uitstraling heeft. Mensen zullen een woning eerder kopen wanneer het er aantrekkelijk uitziet en wanneer ze weten dat het potentie heeft. Het is dus noodzakelijk dat je laat zien wat de mogelijkheden zijn voor een koopwoning. Een verkoopstyliste kan je hier eventueel mee helpen.

De foto’s die je van je woning maakt zijn ook van groot belang. Als de foto’s die je op internet of bij de makelaar kan vinden niet aantrekkelijk zijn, zul je ook geen kijkers krijgen. Laat dus vooral foto’s zien waarop je de goede eigenschappen van de koopwoning kunt zien. Het is ook belangrijk om overzichtsfoto’s te plaatsen. Details zijn niet interessant voor de koper, dat zien ze we als ze het huis komen bezichtigen.

Een goede makelaar hebben is ook van groot belang. Makelaars die een erkende studie hebben gehad en die zijn aangesloten bij de geschillencommissie, zijn eveneens aangesloten bij de verenigingen NVM, LMV of VBO. Een goede makelaar zal zijn best doen om je woning zo snel mogelijk te verkopen en probeert je woning ook zo goed mogelijk te promoten.

Geef vooral de hoop niet op. Jouw huis wordt ook wel verkocht. Zorg er in ieder geval voor dat het huis goed oogt en voer eventuele reparaties uit. Het is een slechte tijd om huizen te verkopen, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is.

Afbeelding: Flickr, gebruiker brewbooks

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020