Excite

Verkoop je oude mobiel en ontvang hiervoor een leuk bedrag

Veel mensen hebben thuis meerdere telefoons liggen die ze niet meer gebruiken. Bij veel abonnementen krijg je ieder jaar een nieuwe mobiel. Bij de meeste mensen blijft de oude mobiel liggen, maar je kunt die nu ook voor een leuk centje verkopen!

Verkoop je mobiel online

Er zijn meerdere sites waar je je mobiel kunt verkopen. Je kunt zowel een werkende als niet-werkende telefoon verkopen. Voor een werkende telefoon ontvang je uiteraard meer geld. Op de site kun je de waarde van de telefoon opvragen door het merk en typenummer in te vullen. Zeker telefoons die nog niet zo oud zijn kunnen aardig wat geld opbrengen! Daarna kun je de telefoon verkopen door hem op te sturen. Wanneer de mobiel binnen is, zal het geld op je rekening worden bijgeschreven!

GSMloket.nl

GSMloket.nl krijgt van de meeste klanten een zeer goede beoordeling. Zo ontvang je leuke bedragen voor je mobiel en ook oudere mobiele telefoons leveren nog wat geld op! Je kunt je telefoon gratis opsturen en zodra je mobiel binnen is, wordt het geld gelijk overgemaakt.

Envirofone.nl

Heb je een vrij nieuwe mobiel die je wilt verkopen? Dan is Envirofone.nl een aanrader. De vergoeding voor een mobiel kan namelijk oplopen tot 320 euro! Lees wel goed de voorwaarden door om niet voor verrassingen te komen staan.

Verkoopjetelefoon.nl

Ook bij Verkoopjetelefoon.nl kun je terecht als je je oude mobiel wilt verkopen. Nadat je telefoon binnen is, zul je binnen zeven dagen het geld op je rekening ontvangen.

Tot slot

Verkoop je mobiel niet alleen om geld te ontvangen, maar ook voor een beter milieu. Alle sites recyclen namelijk oude mobiele telefoons of verkopen ze door in bijvoorbeeld Afrika. Heb je een oude mobiel waar je geen geld meer voor ontvangt, dan kun je die ook opsturen. Je weet dan zeker dat hij goed terecht komt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020