Excite

Het vermaken van trouwringen tot een sieraad

Soms kun je je trouwring niet meer om, maar wil je hem niet weggeven of weggooien. Aan een trouwring zit een hoop emotionele waarde dat je niet zomaar naast je neerlegt. Dat is niet meer dan logisch.

Waar kun je je trouwring laten vermaken?

Het vermaken van trouwringen tot een sieraad kan tegenwoordig op veel plekken. Bij de juwelier, maar ook veel websites bieden het aan. Het is altijd slim om een indicatie van de prijs te vragen en wat er gedaan kan worden met de ring. Dat voorkomt verrassingen achteraf.

Bij de juwelier of de edelsmid

De meeste juweliers kunnen een trouwring vermaken. Ze hebben vaak de materialen en de gereedschappen in huis om de trouwring om te smelten. Het loont dus de moeite om eens binnen te stappen bij juweliers in de stad om te vragen wat ze kunnen betekenen en wat de prijs is voor een dergelijke klus.

Ook een edelsmid is een goede optie. Zij hebben ook de kennis in huis om iets om te smelten en er iets nieuws van te maken. Het voordeel bij de juwelier of de edelsmid is dat er persoonlijk contact is.

Het is prettig om te weten aan wie je je dierbare sieraad toevertrouwt. Je wil natuurlijk niet dat iets als een trouwring kwijt raakt.

Op het internet

Wanneer je kiest om via het internet je trouwring te laten vermaken, is het slim om goed rond te kijken op verschillende sites. Wat bieden ze aan? Wat kunnen ze van je trouwring maken? Het loont meestal ook de moeite om te kijken wat de prijzen bij verschillende sites zijn. De ene zal goedkoper zijn dan de ander. Ook is het handig wanneer er contact mogelijk is met de mensen van de site.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019