Excite

Versiering voor op een cake

Versiering voor cake

Er zijn heel erg veel manieren om je cake of cupcakes te versieren. Doe er bijvoorbeeld een glazuurlaag op, een laag chocolade of maak een crèmelaag met kleurstof voor vrolijke kleurtjes. Je kunt zelfs figuren maken van marsepein en zo een echte themacake of -cupcake maken. Maak bijvoorbeeld iets rond Kerstmis met leuke kerstfiguurtjes, ga voor hartjes wanneer je verliefd bent of maak iets compleet anders. Het leuke is dat je vooral heel creatief kunt zijn.

Doe inspiratie op

Weet je niet goed hoe je de cake kunt versieren? Er zijn enorm veel websites met voorbeelden van decoraties. Kijk bijvoorbeeld eens bij de afbeeldingen van Google. Schrijf in 'cupcakes' en bekijk wat anderen doen. Zo kun je ideeën opdoen om zelf iets origineels te maken. Ook zijn er recepten op het internet te vinden, zodat je ook kunt zien hoe je zelf versieringen maakt, zoals een glazuur- of crèmelaag. Wees niet bang om fouten te maken. Lukt het niet, dan heb je nog steeds een lekker hapje.

Versiering van Dr. Oetker

Het merk Dr. Oetker heeft veel verschillende soorten versieringen. Je kunt er al chocolade en glazuur kopen en het is heel gemakkelijk om dit klaar te maken. De chocolade bijvoorbeeld zit in een zakje. Dit moet je in een bakje doen met warm water tot het gesmolten is. Daarna kun je het zonder problemen op de cake of de cupcakes doen. Ook het glazuur werkt heel makkelijk. Verder heeft Dr. Oetker ook nog andere versieringen, zoals spikkels, hartjes, chocoladestukjes en andere zoetige versieringen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021