Excite

Tips voor vijverplanten kopen

Een gezonde vijver ziet er mooi uit. Geen overtollige alg, geen groene waas en al helemaal geen dode vissen. Maar hoe houd je zo'n vijver nu ook gezond? Door vijverplanten te kopen. Vijverplanten zijn niet alleen voedsel voor de vissen, maar ze filteren ook het water. Hierdoor blijft het schoner, ontstaat er minder alg en wordt het leefklimaat voor alle dieren in de vijver automatisch beter. En vijverplanten kopen is op zich helemaal niet lastig. Tegenwoordig hoef je er zelfs de deur niet meer voor uit.

Online vijverplanten kopen

Je zou denken dat het bijna niet makkelijker kan: vijverplanten kopen via internet. Dankzij snelle koeriers en uitstekende verpakkingen kan je bijvoorbeeld bij Schonevijver.nl online water- en vijverplanten kopen. Het grote voordeel van Schonevijver.nl is dat er geen planten verkocht worden die te snel zijn opgekweekt. De planten zijn dus echt duurzaam en gaan lange tijd mee. De planten worden pas na je bestelling 'geplukt' en zijn dus echt vers. Ze worden netjes verpakt en komen fris aan op de plaats van bestemming.

Planten in de winkel

Natuurlijk kun je ook nog vijverplanten kopen in de winkel. Hiervoor ga je het beste naar een tuincentrum. Daar is vaak de meeste keuze voor een aantrekkelijke prijs. Ook in dierenwinkels kun je vijverplanten kopen, maar daar zijn ze vaak wat duurder. Koop niet te veel in één keer, maar kijk of je de planten wat uit kunt laten groeien. Dan ben je niet veel geld kwijt, maar heb je straks toch een mooi gevulde vijver.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018