Excite

Ga voor originele vintage kleding naar Amsterdam

Waar kan je beter vintage kleding kopen dan in Amsterdam. Vintage leeft volop in Amsterdam. Daarom is het een van de steden waar je moet zijn voor vintage kleding. Alleen al op het Waterloopplein barst het van de vintage kleding. Laat staan als je zoekt in de Amsterdamse straatjes. Daar is vast en zeker een vintage boetiek te vinden.

ILoveVintage

Een van die boetiekjes is ILOVEVINTAGE, afgekort als ILV. Deze winkel heeft ook een onlineshop. Ze verkopen mode die afkomstig is uit de jaren 50 tot en met de jaren 90. Hun aanbod is behoorlijk uitgebreid. Vintage kleding die zij verkopen zijn vesten, broeken, rokken en jurken. Daarnaast verkopen ze ook schoenen, tassen en andere kledingaccessoires. De winkel van ILV vind je op Prinsengracht 201 in Amsterdam. Naast de boetiek bestaat ILV ook uit een naaiatelier en een fotostudio. ILV verkoopt ook no-vintage kleding. Die kleding is nieuw maar wel geïnspireerd op de mode uit vroegere decennia. Op www.ilovevintage.nl vind je meer informatie over deze sfeervolle boetiek.

Zipper

Een andere vintage winkel in Amsterdam is Zipper. Bij Zipper kan je terecht voor kleding uit de vorige eeuw. De kleding is tweedehands en vintage en gaat van een galajurk tot klassieke spijkerbroeken. De winkel bestaat al dertig jaar en heeft dus al jaren de tijd gehad om een goede vintage collectie te verzamelen. Zipper is een van de meest uitgebreide vintage winkels van Amsterdam. Daarom is het de ideale winkel waar je vintage kleding leuk kan combineren. Draag klassieke jaren 50 items met knallende jaren 70 items, wie weet creëer jij zo de nieuwe modetrend. Zipper heeft twee locaties in Amsterdam, Huidenstraat 7 en Nieuwe Hoogstraat 8. Kijk op www.zipperstore.nl voor meer informatie.

Vintage kleding staat voor mode van vroeger, met name de jaren 50 tot en met de jaren 90. Ga voor vintage kleding naar Amsterdam, dé vintage stad van Nederland!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020