Excite

Vloerkleden in Rotterdam kopen

Wil je je huis opfrissen met mooie nieuwe vloerkleden? In Rotterdam heb je dan de Karpettenkelder, een onderdeel van RION Woninginrichting. De Karpettenkelder is hét adres voor vloerkleden in Rotterdam. Het bedrijf zelf is al zo'n twintig jaar actief in woninginrichting en heeft inmiddels al een enorme collectie vloerkleden op weten te bouwen. Je kunt hier even rondkijken en zelf iets uitzoeken, of jezelf die moeite besparen en direct vragen om professioneel advies.

Het aanschaffen van vloerkleden van Rotterdam kan natuurlijk op meer plekken dan alleen in de Karpettenkelder. Je hebt ook diverse wooncentra, waar verschillende winkels onder één dak hun verkoopwaar presenteren. Woonmall Alexandrium bijvoorbeeld. Deze woonmall doet sterk denken aan een Amerikaanse mall: veel winkels, volop keuze en ook voldoende gelegenheid om de dag even te onderbreken voor koffie, thee en wat lekkers. In de woonmall kun je niet alleen terecht voor je vloerkleden, maar ook voor alle andere woonaccessoires die je nog nodig had. Zo kun je snel en gemakkelijk in één keer slagen.

Tot slot zijn er in Rotterdam ook nog heel veel andere kleinere winkels die vloerkleden aan de man brengen. Je kunt daar ook eens kijken. Vaak is het aanbod wat beperkter, maar wel unieker dan in een grote woonmall. Als je voor iets speciaals gaat, dan kun je hier dus nog best eens slagen. Bovendien krijg je in kleinere winkels vaak goed advies over het onderhoud en de eventuele afstemming met andere meubelstukken en accessoires in de ruimte. Dat is ook belangrijk, want een vloerkleed moet natuurlijk wel staan!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020