Excite

Vind een voorbeeld van een tattoo

Er zijn verschillende redenen om een voorbeeld van een tattoo te zoeken. Misschien wil je zelf een tattoo en ben je dus op zoek naar ideeën of wil je weten hoe bepaalde tattoo's eruit zien. Het is ook mogelijk dat iemand je gevraagd heeft een tatoeage te ontwerpen. Ook dat kan een reden zijn om te zoeken naar tattoo's.

Zoek op Google

Op Google kun je véél voorbeelden van tattoo's vinden. Ga naar Google images en vul in wat je zoekt. Dat kan bijvoorbeeld een tattoo zijn op een bepaalde plek maar ook een bepaald soort afbeelding, zoals een tattoo van een draak, of een tribal. Het beste is om in het Engels te gaan zoeken. Zoek je een tattoo op een voet? Dan typ je dus in 'foot tattoo'. In het Nederlands kun je het uiteraard ook proberen, maar er komen wel meer afbeeldingen naar voren wanneer je in het Engels zoekt.

Handige sites

Behalve op Google, zijn er uiteraard nog meer sites waar je goed op kunt zoeken voor tattoos. Ga bijvoorbeeld naar http://www.eviltattoo.com. Daar kun je zoeken op soort tattoo, of op de plek. Er staan telkens een paar tattoo's per pagina en je kunt er echt enorm veel vinden. Ook op afbeeldingensites, zoals www.flickr.com kun je veel tattoo's vinden.

Bij de tattooshop

Bij de tattooshop kun je ook voorbeelden van tattoo's vinden. Vaak hebben ze verschillende boeken met ontwerpen en fotoboeken met eerdere tattoo's. Het is een prima manier om de stijl van een tattoo-artiest te ontdekken en om te kijken of dit aansluit bij wat jij graag zelf wilt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021