Excite

Voordelige boxspring als basis voor het perfecte bed

Ben je op zoek naar een voordelige boxspring, ga dan eerst de verschillende mogelijkheden na, want boxsprings zijn er in verschillende modellen, kwaliteiten en afmetingen.

Grote keuze voordelige boxsprings

Officieel zijn boxsprings bed onderstellen voorzien van een binnenvering. Een korte zoektocht naar de meest geschikte en voordelige boxspring, levert echter meteen verschillende mogelijkheden op. Uiteindelijk kan je de soorten boxsprings terugbrengen tot drie grote categorieën. De standaard of vlakke boxspring bestaat uit een combinatie van een bed frame met een matras. Verder heb je de keuze uit een zelfde uitvoering met een matras van betere kwaliteit of een elektrische boxspring die je in de hoogte kan verstellen.

Boxsprings zijn er in verschillende afmetingen, zowel in eenpersoons- als in tweepersoonsuitvoering. De standaard lengte van een boxspring- combinatie is twee meter, met varianten van 2,10 tot 2,20 meter.

Prijsindicatie boxsprings

Bij een voordelige boxspring zijn weinig extra's voorzien. Het gaat dan meestal om de standaard uitvoering bestaande uit een bed frame en eventueel een matras. Het prijskaartje van een voordelige boxspring varieert tussen 149 en 250 euro.

Kiezen we voor een boxspring als volwaardig bed of voor een elektrisch verstelbare boxspring, dan moeten we toch rekening houden met een uitgave die varieert van 499 tot zo'n 999 euro. Je kiest best voor een stevig, stabiel en toch flexibel onderstel en voor een kwalitatieve matras met een goede ventilatie. Afhankelijk van de afwerking, de kwaliteit van de matras en de afmetingen kunnen de prijzen oplopen tot bijna 2000 euro voor een volledig pakket.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019