Excite

Een vuurkorf haal je bij Blokker!

Een vuurkorf bij Blokker haal je voor een leuk bedrag. Maar wat kun je allemaal met een vuurkorf en waarom zou je er eentje willen hebben?

De vuurkorf als open haard

Binnen is het al sfeervol: een open haard. De vuurkorf kun je bijna zien als een buitenhaard. Stook hem op en je kunt 's avonds lekker bij de warmte zitten, ook als het afkoelt. Zo rek je de langere zomeravonden nog verder op en kun je zelfs op frisse maar droge najaarsavonden nog buiten zitten.

Eten bij de vuurkorf

Houd je een barbecue of eet je gewoon buiten omdat het lekker weer is, dan kan het leuk zijn om 's avonds een zak marshmallows en stokjes bij de hand te houden. Je kunt boven het vuur spekjes roosteren en deze vervolgens als toetje eten. Vooral bij kinderen valt dit erg in de smaak. Natuurlijk houd je kinderen altijd in de gaten en help je ze met het roosteren, zodat ze niet te dicht bij het vuur in de buurt komen. Weet je niet wanneer een marshmallow klaar is? De buitenkant moet hard zijn, de binnenkant zacht en warm.

Voor de vuurkorf naar Blokker

Ben je al overtuigd en wil je ook een vuurkorf? In het najaar zijn deze vaak in de aanbieding omdat het zomerseizoen ten einde loopt. In het voorjaar en in de zomer heb je weer als voordeel dat je de vuurkorf gelijk kunt gebruiken en de voorraad groot is. Kies daarom ook je vuurkorf bij Blokker en geniet er volgende zomer of op een droge najaarsavond van.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020