Excite

Waarom een wasdroger met bovenlader?

Een wasdroger is een ontzettend handig apparaat die je was in een mum van tijd droog krijgt. Dat is vooral prettig als je geen ruimte hebt om je was op te hangen. Maar vaak neemt een wasdroger ook de nodige ruimte in. Heb je weinig plek in je huis, dan kun je kiezen voor een wasdroger met bovenlader.

De bovenlader als ruimtebespaarder

Als je niet veel ruimte over hebt in je bijkeuken of badkamer, dan kan een wasdroger enorm hinderlijk zijn. Vooral de openslaande deur kan voor problemen zorgen. Of je kan nergens meer bij, of de wasdroger kan niet helemaal open. Met een bovenlader heb je dit probleem niet; de deur zit immers aan de bovenkant. Daarnaast zijn bovenladers in verreweg de meeste gevallen minder breed dan voorladers. Ideaal dus voor krappe ruimtes!

Welke wasdroger schaf ik aan?

Wasdrogers heb je van heel veel merken, die allemaal meerdere varianten aanbieden. Hoewel de keuze flink beperkt wordt als je kiest voor een bovenlader, wil dat nog niet zeggen dat je helemaal niets meer te kiezen hebt. Een merk dat bovenladers maakt is Fagor. Vooral de SFS64CE is een aanrader. Je kunt er zes kilo wasgoed in kwijt en de wasdroger heeft een speciale milieuvriendelijke functie, het Eco Drying System. Deze houdt bij hoe vochtig de was nog is en past hierop het programma aan. Zo blijft de droger dus niet draaien als de was al droog is. Dat is fijn voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee! Deze wasdroger is te koop vanaf 459 euro, bijvoorbeeld bij kooptotaal.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021