Excite

Goede wasdroger van Candy

Als je een nieuwe wasdroger nodig hebt, dan kun je natuurlijk gaan voor een bekende naam als Bosch of Miele. Aan zo'n bekende naam hangt echter ook een behoorlijk prijskaartje. En dat terwijl de kwaliteit echt niet altijd beter is. Neem nu de Go DV 38, een wasdroger van Candy. Deze wasdroger biedt je bijna dezelfde voordelen als duurdere wasdrogers, maar voor een lagere prijs.

Veel ruimte en mogelijkheden

Het eerste dat opvalt aan deze wasdroger van Candy is het vulgewicht. Je kunt er maar liefst acht kilo in kwijt. De meeste wasdrogers blijven bij een vulgewicht van 7 kilo steken. Als de laadruimte groter is, hoef je minder vaak de droger aan te zetten en kun je dus efficiënter omgaan met je tijd én stroom. Deze luchtafvoerdroger staat vrij en kan dus overal geplaatst worden, mits er een kanaal naar buiten is. Ook zitten er verschillende programma's op, zoals een Opfrisprogramma, een Anti-Kreukfase en een Uitgestelde Start, voor als je wilt dat de droger 's nachts draait op goedkope stroom.

Energieverbruik

Het energieverbruik is het enige kleine nadeel van deze wasdroger van Candy. De droger valt in energieklasse C en verbruikt per kilo wasgoed 0,56kWh. Voor je hierdoor meteen afziet van het aanschaffen van de wasdroger; dit hoge energieverbruik ligt niet zozeer aan de wasdroger van Candy, maar aan de wasdroger in het algemeen. Wasdrogers zijn energievreters en zijn bijna niet verkrijgbaar met hogere labels. Als je er wel eentje weet te vinden, dan kom je in zo'n andere prijsklasse terecht, dat je jaren elke dag moet drogen om het voordeel eruit te halen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021