Excite

Energie besparen met wasdroger van Miele

Duurzaamheid en het milieu zijn belangrijk, maar dat wil niet zeggen dat je jezelf moet ontdoen van alle gemakken van het hedendaagse leven. Ook daarin heb je namelijk keuze. Koop daarom niet een gewone droger, maar ga voor een wasdroger van Miele. Dan bespaar je veel geld op je energierekening, ga je veel zuiniger om met gas én weet je zeker dat je lang plezier hebt van je droger. Allemaal voordelen die zichzelf zowel op de korte als op de lange termijn terug betalen.

Miele T8827 wasdrogers

Niet elke wasdroger van Miele bespaart evenveel energie. Ze hebben vaak allemaal andere specialiteiten. Het besparen van energie is echter wel hét sterkste punt van de T8827. Dit is namelijk een wasdroger met een warmtepomp. Hierdoor kan een energiebesparing van maar liefst 50% gerealiseerd worden. Als je bedenkt dat een droogbeurt al snel een euro kost, dan scheelt de helft je dus €0,50. Dat is zeker de moeite waard! Vanwege de energiezuinige eigenschappen van deze wasdroger, is hij ingedeeld in de energie-efficiëntieklasse A. Dat komt niet vaak voor bij wasdrogers, die toch veelal gezien worden als energievreters. Met een levensduur van 20 jaar kun je wel bedenken dat je hierin een goede investering doet.

Zelf een droger kopen

Als je zelf een wasdroger van Miele wilt kopen, dan kun je dit op verschillende manieren doen. Je kunt de prijzen via internet vergelijken en daarmee naar de winkel gaan om een goede prijs te krijgen, maar je kunt ook direct via internet bestellen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019