Excite

Beste koop: een wasdroger van Samsung

Samsung is een bekend elektronicamerk. Bijna iedereen heeft er wel iets van. Als je echter in je huis kijkt, zal het je opvallen dat dit vaak meer entertainmentachtige apparaten zijn dan werkelijk huishoudelijke apparaten. Op dat gebied is zeker ook nog wat te winnen, want wist je bijvoorbeeld dat een wasdroger van Samsung erg goed scoort in tests en dat dit dus een prima aankoop is?

Samsung condensdroger

Het meest praktisch is een condensdroger, zoals type SDC18809. Deze wasdroger van Samsung heeft een handige anti-kreuk fase, waardoor je was minder gekreukt uit de droger komt. Dit scheelt je veel strijkwerk en is bovendien veel beter voor je kleding. Het condenswater dat uit de was komt wordt netjes afgevoerd via een slangetje naar een apart reservoir. Dit reservoir kun je - vaak na elke twee droogbeurten - gemakkelijk verwijderen en leeggooien. Je kunt het bijvoorbeeld door het toilet spoelen, maar het is ook schoon genoeg om er de wasmachine deels mee te vullen. Zo levert het drogen met een wasdroger van Samsung je nog een leuke besparing op ook!

Steeds beter

Elke wasdroger van Samsung wordt steeds beter. De technici werken hard aan het verbeteren van de machines en dat betekent dat er regelmatig nieuwe features aan toe worden gevoegd. Als je een wasdroger wilt kopen, ga dan niet klakkeloos voor een apparaat waar je wel eens iets goeds over hebt gehoord of gelezen, maar ga voor goed onderzoek en maak op basis daarvan je keuze. Dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor een bijvoorbeeld wat verouderde machine!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018