Excite

Welke wasdrogers zijn de beste koop?

De keuze van wasdrogers is zo uitgebreid dat het verre van gemakkelijk is om het meest geschikte toestel te vinden. Wat is dan de beste manier om te weten te komen welke wasdrogers de beste koop zijn?

Kijk en vergelijk

Om te weten te komen welke wasdrogers de beste koop zijn, is het internet een geschikte manier om te kijken en te vergelijken, en zo de meest geschikte en voordeligste wasdroger te vinden. De site van de consumentenbond toont je onmiddellijk de kwaliteiten, gebreken en prijzen van de verschillende wasdrogers. Dat zijn resultaten van vergelijkende tests die door de consumentenbond worden uitgevoerd.

Gespecialiseerde websites

Er zijn  er ook tal van gespecialiseerde websites die voor- en nadelen en prijzen van de verschillende wasdrogers naast elkaar zetten. Dat is de eenvoudigste manier om na te gaan welke wasdrogers het voordeligst zijn. Websites die je hierover uitgebreid informeren zijn Vergelijk.nl en Wasdrogers.nl. Op Koopjespakker vind je wasdrogers met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Hier kan je écht goede zaken doen. Dat is eveneens het geval op Prijsvergelijk.nl., Kelkoo.nl en beslist.nl.

Extra kooptips wasdroger

  • Energieverbruik: het energielabel wordt aangegeven met letters van A tot en met G. Toestellen met label A zijn het zuinigst, met G energieverslinders.
  • Type wasdroger: keuze tussen luchtafvoer- en condensdrogers. Voor de eerste hebben we een afvoer naar buiten nodig. Bij condensdrogers wordt de vochtige lucht opgevangen in een reservoir.
  • Trommelinhoud: varieert tussen vijf en zeven kilo.
  • Regeling: elektronisch of mechanisch. Bij mechanische regeling stopt de machine op het ingestelde tijdstip. Wasdrogers met elektronische regeling stoppen bij de gewenste droogtegraad.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018