Excite

Wat kost een pak koffie in de winkel?

Wat kost een pak koffie?

De prijs van een pak koffie is geheel afhankelijk van de winkel en het merk koffie dat je koopt. De ene supermarkt is immers veel duurder dan de ander. Als je het huismerk koopt, ben je daarbij ook vaak goedkoper uit dan wanneer je een duur koffiemerk koopt.

Douwe Egberts Aroma Rood

Om een idee te geven van de prijzen en het prijsverschil, hier een lijst met prijzen van de Douwe Egberts Aroma Rood koffie, een pak van 250 gram. Dit zijn de prijzen op het moment van schrijven en kunnen dus ook anders zijn over een bepaalde tijd.

  • C1000: 2,11 euro
  • Albert Heijn: 2,49 euro
  • Dekamarkt: 2,05 euro
  • Plus: 2,80 euro
  • Spar: 2,54 euro
  • Coop: 3,19 euro

Zoals je ziet kan de prijs nogal verschillen, afhankelijk van de winkel waar je de koffie koopt.

Aanbiedingen voor koffie

Veel supermarkten hebben wekelijkse aanbiedingen. Je kunt in de folders zien of er ook aanbiedingen zijn voor de koffie. Zo kun je vaak geld besparen. Een aanbieding kan bijvoorbeeld zijn dat je één pak gratis krijgt als je er twee koopt of er kan een bepaald percentage vanaf getrokken worden.

Huismerk of groothandel

Het huismerk van de supermarkten is vaak veel goedkoper. Als je echt goedkope koffie wilt, kun je het best naar winkels gaan als de Aldi of de Lidl, waar je voor spotprijzen een pak koffie kunt kopen. Ook kun je op de prijs besparen wanneer je naar een groothandel gaat. Dit kan echter vaak alleen voor bedrijven en verenigingen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018