Excite

Watercooler, lekker water

Een watercooler is een apparaat waar je koud water uit kunt krijgen. Je houdt het bekertje onder het kraantje en je krijgt heerlijk fris bronwater. Een waterkoeler vind je voornamelijk ik kantoren, maar dit betekent niet dat je het niet in huis kunt hebben.

Er zijn verschillende modellen van watercoolers. Je hebt modellen waar je niet alleen koud water uit kunt halen, maar ook water op kamertemperatuur. Er zijn tevens modellen waarbij je koolzuurhoudend water kunt krijgen.

Watercoolers zijn erg handig, wanneer het water in het bedrijf bijvoorbeeld niet heel erg lekker is. Dit kan door teveel kalk in het water. Ook is het een lekkere verfrissing. Zeker tijdens warme dagen. Het personeel blijft zo alert en zal zich zo beter kunnen concentreren.

Er zijn erg veel bedrijven waar je een watercooler kunt kopen. Je vindt er vooral veel op het internet. Als je op een zoekmachine op waterkoeler zoekt, dan vind je al genoeg aanbieders. Er zijn groothandels waarbij je een waterkoeler kunt bestellen wanneer je een bedrijf hebt. Zorg er vooral voor dat je de verschillende watercoolers met elkaar vergelijkt, zodat je de goedkoopste aanbieder kunt vinden. Bedenk wel wat je eisen ongeveer zijn. Goedkoop betekent niet immers altijd dat je alles krijgt wat je ook wilt. Soms zul je dus iets meer moeten besteden.

Afbeelding: Flickr, gebruiker robie gomez

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020