Excite

Handig: een waterproef telefoon

Als jij je telefoon echt overal mee naar toe neemt, dan moet hij wel tegen een stootje kunnen. Bij veel telefoons is dat niet het geval, maar een waterproef telefoon kan heel wat hebben. Daar doe je dan ook veel langer mee dan met een gewone telefoon. Maar welke keuzes heb je als je gaat voor een waterproef telefoon?

SonimXtreme Performance 3 (XP3)

Een mooi voorbeeld van een waterproef telefoon is de XP3 van Sonim. Deze telefoon is robuust en eigenlijk onverwoestbaar. Het is daarom de ideale telefoon voor mensen die hun telefoon overal mee naar toe nemen, zelfs bij het uitoefenen van extreme sporten. Het is zelfs de enige schok- en valbestendige en waterproef telefoon ter wereld. Het toestel overleeft nog een duik onder water als deze een half uur geduurd heeft en de telefoon een meter onder water is geweest. Ook tegen zout, mist en gewone vochtigheid kan het apparaat prima. Uiteraard betaal je hier wel voor; voor deze waterproef telefoon leg je zo een paar honderd euro neer.

Zelf waterproef maken

Je kunt natuurlijk ook je eigen waterproef telefoon maken. Dit doe je door een speciale zak te kopen die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld je fototoestel of je Gameboy mee in zee te nemen. Een dergelijke hoes houdt uiteraard ook het water weg van jouw telefoon. Natuurlijk werkt het iets minder makkelijk, maar aan de andere kant; wil je nu echt op het water bellen? Het gaat er waarschijnlijk meer om dat je je telefoon bij je hebt in geval van nood!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020