Excite

Zoek prijzen van de Wii voor een prijsvergelijking

Nintendo Wii

Nu de Nintendo Wii al wat ouder is, zijn er veel aanbiedingen waarbij je de Wii voor veel goedkoper kunt kopen dan 249 euro die het systeem eerst kostte. Ook de spellen van de Wii zijn veel goedkoper geworden. Voor je een spelconsole of spellen gaat kopen, loont het dus om eerst van de Wii en spellen een prijsvergelijking te maken.

Kieskeurig

Een van de manieren om gemakkelijk een prijsvergelijking voor de Wii te maken, is door gebruik te maken van vergelijkingssites. Daar zijn er vele van, waaronder Kieskeurig.nl. Op die site is een categorie voor consoles aanwezig, zodat je gauw kunt zien welke aanbiedingen er voor de Wii zijn. Zo kun je kiezen voor alleen een Wii met Wii Sports, maar er zijn ook aanbiedingen van een Nintendo Wii met een of meerdere games erbij. Je kunt het gewenste pack uitkiezen en als je deze aanbieding aanklikt, zie je direct in welke winkels je de Wii nog kunt kopen en voor welke prijs. Ook staat bij elke prijs erbij of er verzendkosten zijn. Zo weet je exact wat de complete prijs is en waar je de Wii dus het goedkoopst kunt kopen. Dat is nog eens makkelijk vergelijken.

Nedgame

Een van de aanbieders die op het moment van schrijven het goedkoopst uit deze prijsvergelijking komt is Nedgame. Bij deze webwinkel kun je het Wii Sports pack al kopen voor een prijs van 133 euro. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de Wii op te laten sturen zodat hij bij je thuis wordt bezorgd. Je betaalt dan nog wel verzendkosten. Je kunt er ook voor kiezen de Wii in een filiaal op te halen, dan betaal je natuurlijk geen verzendkosten. En zo heb je voor 133 euro al een Nintendo Wii spelconsole.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020