Excite

Wil jij gratis muziek op je gsm?

Er zijn enorm veel websites die fragmenten van bekende nummers aanbieden. Deze fragmenten kun je gebruiken voor een ringtone en ze zijn gemakkelijk te downloaden vanaf je mobiel. Dit is helemaal gratis. Muziek kun je tegenwoordig heel makkelijk op je gsm afluisteren, omdat het ook als mp3-speler kan dienen. Het is natuurlijk erg makkelijk om de muziek te downloaden van websites, maar vaak is dit illegaal.

Wel kun je met een speciaal programma mp3’tjes maken van je cd’s. Dit kan op de computer worden gedaan en deze mp3’tjes kun je vervolgens weer naar je gsm sturen. Op deze manier is het helemaal gratis en hoef je je geen zorgen te maken om illegale praktijken.

Je kunt ook muziek uitwisselen met vrienden. Al moet je hierbij ook goed opletten wat wel een wat niet mag. Zorg dat je op de hoogte bent van de regels. Wanneer mag je gratis muziek van je gsm uitwisselen en wanneer is het illegaal? Regels kunnen per streek verschillen, dus pas ook zeker op wanneer je met mensen in het buitenland nummers uitwisselt.

Wanneer je gratis muziek vanaf een website download voor je gsm, let dan altijd goed op de kleine lettertjes. Vaak staat er heel groot ‘Gratis muziek gsm’, maar in kleine lettertjes wordt aangegeven dat je toch voor een abonnement moet betalen. Deze kosten kunnen maandelijks hoog oplopen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker trinity

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020