Excite

Waar vind je witgoed in Alkmaar?

Witgoed wordt in Alkmaar zowel binnen als buiten het stadscentrum verkocht. Woon je in Alkmaar of omstreken, dan heb je meer dan genoeg keuze. Vergelijk vooraf de verschillende aanbieders en bezoek daarna de witgoedverkoper uit Alkmaar die jou het meeste aanspreekt.

Grote ketens

In het centrum van Alkmaar en op diverse industrieterreinen rondom Alkmaar zijn grotere ketens te vinden waar witgoed wordt verkocht. Zo vind je in winkelcentrum Noorderkade - gelegen aan de gelijknamige straat - een twee etages tellende Media Markt. In hetzelfde winkelcentrum vind je, gelegen aan de achterkant, de BCC. Tip: loop eens heen en weer tussen de twee winkels en vergelijk de prijzen. Je kunt vervolgens ook nog proberen te onderhandelen - of je koopt natuurlijk gelijk bij de goedkoopste aanbieder.

In de verkoop

De grote ketens hebben natuurlijk af en toe uitverkoop, maar er zijn in Alkmaar ook aanbieders van witgoed waar het altijd goedkoop is. Zo vind je op de Herculusstraat in Alkmaar de Lectro. Deze factory outlet store heeft witgoed tegen zeer lage prijzen. Verder heb je op de Wezelkoog een goedkope aanbieder van witgoed die zeven dagen per week is geopend. Zo kun je dus ook op zondag in Alkmaar voor je witgoed kijken!

Buiten Alkmaar

Kun je in Alkmaar niet vinden wat je zoekt? Kijk dan eens online naar aanbieders van witgoed die ook in Alkmaar leveren. Op websites zoals Marktplaats kan je mogelijks een koopje doen. Let wel dat je best even op voorhand je koopwaar gaat inspecteren op mogelijke gebreken. Zo koop je alvast geen kat in de zak!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020