Excite

Woning Huren in de levendige stad Rotterdam

Rotterdam is een boeiende stad, met veel bezienswaardigheden en enorm veel levendigheid. En omdat Rotterdam in de Randstad ligt, kun je er ook veel bedrijven vinden. Dit kan een groot voordeel zijn, omdat het vinden van een baan daardoor gemakkelijker is. Ook rond de haven van Rotterdam zijn talloze banen te vinden.

Rotterdam heeft enorm veel woningen die je kunt huren. De huurwoningen zijn in de gehele stad te vinden. In het stadscentrum zelf kunnen de huurwoningen extreem duur zijn, dus het kan soms beter zijn om een andere wijk uit te kiezen om te wonen. Bijvoorbeeld Dijkzigt of Kop van Zuid.

Rotterdam kan sowieso best een prijzige stad zijn als het gaat om de huur. Houd hier rekening mee. Ook buiten het stadscentrum betaal je doorgaans gemiddeld meer dan in andere steden. Toch kun je ook betaalbare huurwoningen vinden als je goed zoekt.

Het kan handig zijn om je in te schrijven bij een woningbouwvereniging, zodat je een woning kunt krijgen. Het is ook mogelijk om particulier te huren. Er zijn mensen die woningen verhuren. Het grote voordeel is dat je dan niet met lange wachtrijen te maken hebt en met een beetje geluk sneller een woning vindt. Houd dus advertenties in de gaten. Wie weet kom je zo aan een huurwoning in Rotterdam.

Afbeelding: Flickr account endumen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020