Excite

Veilig spelen met Woodvision speeltoestellen

Je kinderen moeten ook in de tuin lekker kunnen spelen. Juist in de tuin, want daar is het vaak een stuk veiliger dan op straat. Je kunt overal leuke speeltoestellen op de kop tikken, maar als je gaat voor een combinatie van kwaliteit en veiligheid, dan kom je al snel uit op Woodvision speeltoestellen. Deze speeltoestellen bieden heel veel verschillende mogelijkheden en dankzij het uitgebreide assortiment is er eigenlijk altijd wel iets dat bij je tuin past.

Speeltoestellen

Het assortiment aan Woodvision speeltoestellen is te bekijken via Woodvision.nl. Hier zie je dat er letterlijk in elke soort en maat een speeltoestel verkrijgbaar is. Een speelset met een picknickset, een toestel waarbij je lekker kunt schommelen, een mooie glijbaan, een lekkere hut of zelfs toestellen waarop je geweldig kunt klimmen. De toestellen zijn allemaal groot genoeg om ze door meerdere kinderen tegelijk te laten gebruiken. Speelpartijtjes in je tuin vormen vanaf nu dan ook geen probleem meer.

Speelhuizen

Naast Woodvision speeltoestellen zijn er ook Woodvision kinderspeelhuizen. Deze huizen zijn ook zeker het bekijken waard. Ze zijn vrij groot en lekker stevig en bieden kinderen alle mogelijkheden om hun fantasie de vrije loop te laten gaan. Je kunt onder meer kiezen tussen een gewoon speelhuis en een speelhuis met een veranda. Ook kun je eventueel accessoires bij bestellen, zoals rubberen tegels voor in het huisje. Andere accessoires, zoals ringen, een trapeze en een touwladder, maken de speeltoestellen nog spannender dan ze al zijn. Uiteraard is alles van topkwaliteit en heel erg veilig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018