Excite

Waar vind je een woonhuis met bedrijfsruimte te koop?

Niet met je auto in de file naar je werkplek of een lange rit uitzitten in een overvolle trein naar je bedrijf: het is natuurlijk ideaal als je in of bij je eigen woonhuis je onderneming kunt huisvesten. Maar daar heb je wel het juiste pand voor nodig. De volgende webtips helpen je mogelijk een eind op weg als je op zoek gaat naar een woonhuis met bedrijfsruimte die te koop staat.

Zoek via www.fundainbusiness.nl

Een van de grootste websites als het op een koophuis zoeken aankomt, is www.funda.nl. Speciaal voor de zakelijke opbjecten is er www.fundainbusiness.nl in het leven geroepen. Hier kun je zoeken uit duizenden en duizenden panden. Kantoorgebouwen, horecagelegenheden, winkelobjecten, noem maar op en je vindt het op deze website. Ook kun je via "uitgebreid zoeken" aangeven of er bij de bedrijfsruimte woonruimte aanwezig moet zijn. Wil je een boerderij beginnen? Kijk dan op www.fundalandelijk.nl. Je vindt daar allerlei soorten mogelijkheden op het gebied van een woonhuis met agrarische bedrijfsruimte die te koop staat. Denk maar aan veehouderijen en akkerbouwbedrijven. Voor de paardenliefhebbers zijn er diverse te koop staande maneges, africhtingsstallen en paardenpensions in het aanbod.

Zoek via www.bedrijfspand.com

Nog een website waar je het kunt proberen als je zoekt naar een woonhuis met bedrijfsruimte dat te koop staat, is www.bedrijfspand.com. Je kunt in de zoekmachine aangeven wat voor type bedrijfsruimte je zoekt, zoals horecapand, agrarisch vastgoed en kantoorruimte. Helaas kun je hier niet invoeren of er ook woonruimte bij het pand aanwezig moet zijn. Wel kun je een Zoekservice instellen waarbij je specifieke wensen voor je potentiële bedrijfsruimte kunt aangeven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020