Excite

Woontrend 2013: muurtattoo

Wil je iets leuks voor in je woon- of slaapkamer? Een muurtattoo is de woontrend van 2013. Een muurtattoo is een soort grote sticker voor op de muur, die in allerlei vormen en kleuren verkrijgbaar is. Ze zijn geschikt voor verschillende ondergronden en makkelijk te verwijderen als je weer iets anders aan de muur wilt.

Look en feel

Met een muurtattoo geeft supersnel een andere look en feel aan een kamer. In enkele minuten kun je een gehele muur voorzien van een grote print. Dat is natuurlijk veel sneller dan wanneer je gaat verven. Er is een passende sticker voor iedere keuken, slaapkamer of woonkamer te vinden. Zo is er voor ieder wat wils.

Muurtattoo prijzen

Hou bij de keuze van een muurtattoo rekening met de achtergrondkleur van je muur. Zorg dat de kleur en stijl van de muursticker goed bij de rest van je interieur past. Afhankelijk van het formaat en de soort muurtattoo kunnen de prijzen erg uiteenlopen. Het is zonde als een muurtattoo dan toch tegen blijkt te vallen.

Designs muurtattoos

Er zijn ontzettend veel designs in muurtattoos. Zo heb je seizoensgebonden vormen, zoals kerst- en paaspatronen. Ook zijn er veel muurtattoos voor kinderkamers; ideaal voor kinderen die iedere maand een andere kamer willen. Verder zijn bekende spreuken en gezegden op de muur erg trendy. Natuurlijk kun je ook zelf een tekst samenstellen. Leuke variaties op een muurtattoo zijn stickers die je om de wijzers van een klok heenplakt, of een muurtattoo speciaal voor rond een stopcontact. Je vindt veel muurtattoos op muurtattoo.nl en yourdecoshop.nl.

Muurtattoo aanbrengen

Een muurtatoo is geschikt voor bijna alle wanden; op rauhfaserbehang, glasvezelbehang, gladde geschilderde muren, glas, hout, metaal, fineer en kunststof. Voor het beste resultaat zorg je voor een droge, schone en vetvrije ondergrond. Pas geschilderde muren moeten minimaal twee wekend droogtijd hebben gehad. Bij de muurtattoo zit altijd een uitgebreide instructie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021